Naar de inhoud
BETAAL MET IDEAL, PAYPAL OF CREDIT CARD.

Gratis verzonden vanaf € 89.

★★★★★  Klanten geven ons een 4.8 / 5 op TrustPilot.

Wenslijstje Cart
0 items

Nieuws en modetips van PakkenFabriek

Het ideale overhemd voor onder een pak

door Gertjan Visser 25 Oct 2023 0 reacties

Onder een mooi en tijdloos pak hoort natuurlijk een mooi, goed zittend en tijdloos overhemd. Het kopen van een overhemd wat goed zit is niet gemakkelijk.

Pasvorm

Het begint allemaal bij de pasvorm van het overhemd. Een overhemd moet comfortabel zitten, dus niet te strak of wijd en niet te kort of te lang, je draagt deze namelijk de hele dag.

Boord

Er zijn veel verschillende boorden voor een overhemd. Voor een modern en tijdloos outfit kies je een classic (links) of wide-spread/ cut-away (rechts) boord. Als je een stropdas draagt, dan is de classic boord geschikt voor mannen met een smaller gezicht en de wide-spread of cut-away voor mannen met een brede kaak en/of dikkere nek. De boord hoort in dezelfde kleur te zijn als het overhemd, idem voor de binnenkant van de boord en mouwen.

Stof

Een overhemd koop je van 100% katoen. Egyptisch katoen is één van de luxere katoenen en heeft langere vezels dan ander katoen. De lange vezels zorgen voor een sterke, zijdeachtige stof die ademt en zachter wordt hoe meer je het wast. Niet geheel onbelangrijk is dat een overhemd van Egyptisch katoen ook fijn strijkt.

Manchet

Voor een tijdloos outfit kies je voor een enkele manchet. Een enkele manchet is geschikt voor elke gelegenheid en staat altijd goed. Een dubbele manchet draag je voornamelijk onder een smoking tijdens een black tie event.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Prev Post
Next Post

Laat een reactie achter

Please note, comments need to be approved before they are published.

Dank voor het aanmelden

Dit e-mailadres is al aangemeld

Shop the look

Kies opties

PakkenFabriek
1x per maand de beste tips en mode-adviezen ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Bewerk je mandje
Hou me op de hoogte
Vergelijken
Product SKUBeschrijving Collectie Beschikbaarheid Producttype Overige details
this is just a warning
Login
Winkelmandje
0 product(en)
0%