TOON ZIJBALK
De must-have van dit jaar: Het Colbert

Terwijl je nog afscheid aan het nemen bent van de Zomer, zijn wij al druk bezig met het Najaar. De dagen worden korter en de avonden kouder en donkerder, de winterjas kan de kast weer uit en uw winter kostuums en colberts komen weer  tevoorschijn.

Vanaf 1850 werd het colbert ook wel blazer genoemd, populair als informeel sportief jasje. In de 20e eeuw werd het colbert steeds meer geaccepteerd als het universele jasje voor alle gelegenheden. Nu kun je als man niet meer zonder.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk! Je kent het wel na een lange werkdag snel door naar een borrel, feest, etentje of gezellig het terras op met vrienden. Om voor ieder moment van de dag en tijdens iedere gelegenheid zonder moeite stijlvol voor de dag te komen adviseren wij het colbert. Dit Najaar verkrijgbaar bij PakkenFabriek in diverse kleuren en voor de echte connaisseurs diverse luxe stoffen van Vitale Barberis Canonico, Marlane en Lanificio Comero.

Je kunt een colbert vrijwel overal mee combineren en het grote voordeel van een colbert: je bent altijd goed gekleed. Bekijk de collectie op onze website.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.