Pakkenfabriek is een initiatief van een groep jonge, frisse ondernemers met kennis van en ervaring in de high-end fashion. Wij geloven in de ontwikkeling van het modebewustzijn van de Nederlandse man en zien tegelijkertijd dat er nog veel moet gebeuren.

Die uitdaging gaan we graag met je aan! Van angstig, altijd aan de veilige kant en het liefst zo onopvallend mogelijk overtuigen wij je graag dat gesoigneerd niet gelijk staat aan ‘onmannelijk’ en dat een tikkie ijdelheid ook kan sieren. Wat ons betreft moet het voor iedere Hollandse kerel mogelijk zijn een modieuze, elegante en trendy outfit van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen tegen een betaalbare prijs.

Investeren in de juiste garderobe is één van de beste investeringen die je kunt doen. Of het nu gaat om een nieuwe baan, die felbegeerde promotie of om het achterlaten van een waanzinnige indruk bij die ene speciale date: kleren maken de man!

Wij werken samen met bekende en nieuwe labels en doordat wij direct van de fabriek leveren kunnen wij je tegen een uiterst scherpe prijs topkwaliteit bieden, uiteraard met de daarbij behorende service. In onze webshop vind je maandelijks nieuwe scherpe deals en regelmatig houden wij (sample) sales in het land.

We ontmoeten je graag online of in één van onze winkels!