Geplaatst op door Michiel ten Houten

Colbertjes zijn hip

Terwijl je nog afscheid aan het nemen bent van de winter, zijn wij al druk bezig met het voorjaar. De dagen worden langer en de avonden aangenamer, de winterjas kan de kast weer in en het colbert mag tevoorschijn komen.

Vanaf 1850 werd het colbert ook wel blazer genoemd, populair als informeel sportief jasje. In de 20e eeuw werd het colbert steeds meer geaccepteerd als het universele jasje voor alle gelegenheden. Nu kun je als man niet meer zonder.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk! Je kent het wel na een lange werkdag snel door naar een borrel, feest, etentje of gezellig het terras op met vrienden. Om voor ieder moment van de dag en tijdens iedere gelegenheid zonder moeite stijlvol voor de dag te komen adviseren wij het colbert. Dit voorjaar verkrijgbaar bij PakkenFabriek in diverse kleuren en voor de echte waaghalzen met diverse prints.

Je kunt een colbert vrijwel overal mee combineren en het grote voordeel van een colbert: je bent altijd goed gekleed. Bekijk de collectie op onze website.